Pritaikytas maitinimas

  • Prekių nėra.
  • I SAVAITĖ

    Pirmadienis:
    Pusryčiai: Ryžių "manų" košė su cinamonu, kartu tiekiami bananai, nesaldinta arbata.
    Pietūs: Žirnių sriuba su bulvėmis ir morkomis. (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Vištienos šlaunelių kepsnys su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
    Pavakariai: Kukurūziniai blyneliai (be glitimo ir pieno) su aviečių ir bananų tyre, kartu tiekiama nesaldinta arbata.
    Antradienis:
    Pusryčiai: Biri grikių kruopų košė su daržovėmis kartu tiekiama nesaldinta arbata.
    Pietūs: Pievagrybių sriuba (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Makaronai (be glitimo) su troškinta smulkinta jautiena ir pekino salotomis.
    Pavakariai: Moliūginiai vafliai be pieno ir glitimo kartu tiekiamos kriaušės ir nesaldinta arbata.
    Trečiadienis:
    Pusryčiai: Avižinių dribsnių košė su razinomis ir abrikosais, kartu tiekiami mandarinai ir nesaldinta arbata.
    Pietūs: Trinta daržovių ir obuolių sriuba
    Karštas patiekalas: Plovas su vištiena, kartu tiekiamas sojų jogurtas, raugintų agurkų juostelės.
    Pavakariai: Veganiškas omletas su svogūnų laiškais, kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir veganišku Gouda sūriu (sumuštinis), bei nesaldinta arbata.
    Ketvirtadienis:
    Pusryčiai: Rudųjų ryžių košė, kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir pomidoru (sumuštinis), nesaldinta arbata.
    Pietūs: Tiršta bulvienė su daržovėmis (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Jautienos troškinys su pupelėmis, grikiais ir virtų burokėlių salotomis. Pietų metu tiekiamas vanduo su citrina.
    Pavakariai: Ryžių bananiniai blynai su trintomis braškėmis, nesaldinta arbata ir obuoliais.
    Penktadienis:
    Pusryčiai: Sorų kruopų košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi, pusryčiu metu kartu tiekiama nesaldinta arbata ir vynuogės.
    Pietūs: Burokėlių sriuba (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Orkaitėje kepta lašiša kokosu kreme su morkomis, bulvių-morkų koše ir šviežių agurkų ir pomidorų salotomis.
    Pavakariai: Saldūs makaronai be glitimo su džiovintais vaisiais ir augaliniu pienu.

    II SAVAITĖ 

    Pirmadienis:
    Pusryčiai: Kukurūzų kruopų košė, pusryčių metu kartu tiekiama nesaldinta arbata ir apelsinai.
    Pietūs: Šviežių kopūstų sriuba (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Troškinta vištienos filė su ryžiais ir salotomis su džiovintomis spanguolėmis (raudonieji kopūstai, morkos, brokoliai)
    Pavakariai: Veganiškas omletas kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir pomidoru (sumuštinis), augalinio pieno stiklinė.
    Antradienis:
    Pusryčiai: Biri grikių kruopų košė su daržovėmis kartu tiekiama nesaldinta arbata ir vynuogės.
    Pietūs: Rūgštynių sriuba (be kiaušinio) (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Virtų bulvių cepelinai(su jautienos įdaru) ir sojų grietinėlės padažu.
    Pavakariai: Virtų makaronų (be glitimo) ir tofu varškės apkepas su uogų užpilu ir nesaldinta arbata.
    Trečiadienis:
    Pusryčiai: : Ryžių "manų" košė su cinamonu ir obuoliais, kartu tiekiama nesaldinta arbata.
    Pietūs: Trinta daržovių sriuba (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Kepta su garais liesa žuvis su Provanso žolelėmis, ryžiais ir morkų salotomis su džiovintomis slyvomis.
    Pavakariai: Virti moliūginiai bulvinukai su sojų grietinėlės padažu, kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir veganišku Gouda sūriu (sumuštinis), bei nesaldinta arbata.
    Ketvirtadienis:
    Pusryčiai: Sorų kruopų košė su ypač tyru alyvuogių aliejumi, kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir pomidoru (sumuštinis) ir nesaldinta arbata.
    Pietūs: Pomidorinė sriuba su ryžiais (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Kepti su garais jautienos kukuliai su grikių kruopų koše ir pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotomis.
    Pavakariai: Bananų duona su uogų užpilu ir nesaldinta arbata.
    Penktadienis:
    Pusryčiai: Ryžių dribsnių košė su bananais, nesaldinta arbata.
    Pietūs: Burokėlių sriuba su pupelėmis (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Troškinti balandėliai su vištienos šlaunelių mėsos įdaru, virtomis bulvėmis ir Šviežių agurkų ir pomidorų salotomis.
    Pavakariai: Augalinio pieno sriuba su makaronais be glitimo, kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir pomidoru (sumuštinis) ir nesaldinta arbata, vaisiais.

    III SAVAITĖ


    Pirmadienis:
    Pusryčiai: Viso grūdo avižinių dribsnių košė tiekiama kartu su nesaldinta arbata ir bananais.
    Pietūs: Vištienos sriuba (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Troškinta kalakutiena su morkomis ir obuoliais (troškinys) su bulvėmis ir raugintų kopūstų ir morkų salotomis.
    Pavakariai: Morkų pyragas su uogų užpilu, kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir veganišku Gouda sūriu (sumuštinis), bei nesaldinta arbata.
    Antradienis:
    Pusryčiai: Veganiškas omletas kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir pomidoru (sumuštinis), apelsinai ir nesaldinta arbata.
    Pietūs: Daržovių sriuba su avinžirniais (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Makaronai be glitimo su baklažanų, pomidorų padažu bei šviežių agurkų ir pomidorų salotomis.
    Pavakariai: Kukurūziniai lietiniai blynai su bananų ir tofu įdaru, uogų užpilu, sojų jogurtu ir nesaldinta arbata.
    Trečiadienis:
    Pusryčiai: Pieniška grikių dribsnių sriuba kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir veganišku Gouda sūriu (sumuštinis), obuoliais ir nesaldinta arbata.
    Pietūs: Burokėlių sriuba (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Keptas netikras vištienos filė zuikis su grikių kruopų koše ir Batųjų ridikų ir morkų salotomis.
    Pavakariai: Ryžių dribsnių pudingas su avižiniu sausainiu ir augalinio pieno stikline.
    Ketvirtadienis:
    Pusryčiai: Viso grūdo avižinių̨ dribsnių košė̇ su obuoliais, cinamonu kartu tiekiama BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir pomidoru (sumuštinis) sezoniniai vaisiai ir nesaldinta arbata.
    Pietūs: Trinta daržovių sriuba (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Kepti su garais jautienos zrazai su daržovių (morkos, porai) įdaru, bulvių skiltelėmis ir virtų burokėlių salotomis su šviežiais obuoliais, pupelėmis ir aliejaus padažu.
    Pavakariai: Ryžių miltų sklindžiai su bananais ir BALVITEN GLUTEN FREE duona su augaliniais tepiaisiais riebalais ir veganišku Gouda sūriu (sumuštinis) ir augalinio pieno stikline.
    Penktadienis:
    Pusryčiai: Kukurūzų kruopų košė su šviežių morkų lazdelėmis ir nesaldinta arbata.
    Pietūs: Tiršta agurkinė sriuba su bulvėmis (kartu patiekiama pilno grūdo duona BALVITEN GLUTEN FREE)
    Karštas patiekalas: Orkaitėje keptas vištienos šlaunelių kepsnys su ryžiais ir pekino kopūstų, obuolių ir agurkų salotomis.
    Pavakariai: Bananiniai ir obuoliniai blyneliai su kokosų miltais uogų užpilu ir nesaldinta arbata.